HotSpring Massasjebad - Bestill katalog - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub
HotSpring Massasjebad - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub

Massasje

Våre massasjebad fungerer som hendene til en erfaren massør - velgjørende, intenst og herlig. Alle våre dyser er justerbare for å gi den rette fornemmelsen - fra kraftig oppkvikkende til varsomt og lindrende.

Fra oppkvikkende til lindrende

HotSpring konstruerer og tilpasser sine egne dyser og rørsystemer slik at vanntilførselen optimeres. Resultatet er at hver dyse er kraftig nok til å gi en enstående massasje. Og med SmartJet® - systemet kan du selv finne den type massasje du ønsker. Ikke noe annet massasjebad har samme utvalg av unike spesialkonstruerte dyser som alle samspiller for å øke ditt velbehag og gi deg flest mulig massasjealternativer for et perfekt resultat. Den oppkvikkende varme vannstrømmen lindrer såre såre og overarbeidede muskler og øker forbrenningen. 

Moto Massasje® Jet

Den mest kjente dyse bygd inn i et massasjebad!

Forestill deg en varm vannstråle som sveiper langs heleryggen din og lindrer overarbeidede muskler, mens den løser opp alle de små spenningsknutene. Hvis du bare beveger deg lite grann, glir den varme strømmen lett over musklene på hverside av ryggraden - gir en nærmest medisinsk virkning for mange! Patentert av HotSpring.

Soothing Stream®-dyse

Hver enhet har sju dyser som sender ut store vannmengder som gir en soft ”Champagne” følelse. Plassert side om side bearbeider de varsomt skuldre og øvre del av ryggen.

Comfort Control®

Comfort Control®-systemet lar deg optimere massasje- opplevelsen ytterligere, ved at blandingsforholdet mellom luft og vann enkelt kan reguleres. En større andel luft gir en kraftigere massasje, mens mindre luft gir en bløtere massasje I tillegg til et stort antall forskjellige dyser gir vårt eksklusive SmartJet®-system store variasjonsmuligheter.

Det er ikke antall dyser og hestekrefter som er viktigst for å oppnå god massasje. Du oppnår bedre massasje ved å ha et lite antall dyser som er gode og har helt forskjellige funksjoner, enn å ha et stort antall dyser uten variasjon. Det er heller ikke antall hestekrefter som er viktig, med hvilket vannvolum og trykk du har i dysene. HotSpring er den produsenten som har høyest pumpetrykk og størst variasjon i massasjedysene.

Precision®-dyse

Dyser som roterer og kan stilles i ulike retninger gir en myk, men samtidig intens massasje som fokuserer på trette håndledd og legger.

Jet-Cluster™

Vårt eksklusive terapisete ble utviklet spesielt for å kunne gi massasje til de enkelte muskelgrupper over hele ryggen. Ti presisjonsdyser masserer ryggen og nakken mykt, men grundig, slik en god massør ville ha gjort det.

Quartet® Jet-systemet

De fire Precision®-dysene masserer nakke og skuldre som hendene til en erfaren massør.

Hydro massasjedyse

Er kraftige uten å være for sterke, de kan stilles inn i ulike retninger. De har en effektiv vannstråle og lindrer raskt smerte og ubehag.

HydroStream™ massasjedyse

Dyp og punktbestemt virkning, kan justeres trinnløst og stilles i ulike retninger. Et ”must” når du vil løse opp en strekkskade.

Soothing Stream®-dyse

Hver enhet har sju dyser som sender ut store vannmengder som gir en soft ”Champagne” følelse. Plassert side om side bearbeider de varsomt skuldre og øvre del av ryggen.

Footwell® systemet

Mens andre bad er utstyrt med tradisjonelle hydromassasje- eller minidyser, benytter FootWell systemet seg av den kraftige JetStream-strålen som gir en fotmassasje med maksimal styrke, som også virker på legg og lår muskler.

Roterende hydromassasjedyser

Roterende dyser med doble pulserende massasjestråler som lindrer smerte og ubehag med langt høyere effekt enn vanlige roterende dyser med enkle utløp. Kan på kort tid få ømhet i skulderblad og korsrygg til å erstattes med bevegelighet og velvære.

note

Vi bruker cookies. Det gjør at vi husker deg og dine valg på nettsiden vår.

OK