HotSpring Massasjebad - Bestill katalog - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub
HotSpring Massasjebad - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub

Artikler/referanser

"Vi er så fornøyde.!"

"Dette er nydelig, avslappende, helsebringende ..." – er uttalelser vi ofte hører fra våre kunder.
Derfor er vi glade - og stolte – når vi presenterer noen av våre referanser.
Vi sender en takk til våre kunder. Håper alle fremdeles nyter massasjebadet og føler seg godt ivaretatt! Kan vi publisere deg som en referanse? Send oss et bilde og en hyggelig tekst. Vi ser alltid frem til å høre fra våre gode spabadkunder!

 
Familien Schønberg, Trøndelag

Vi er glade HotSpring eiere på det 14 året. Veiledning, service og kundebehandling var perfekt helt fra begynnelsen. Nytes like bra om vinteren som om sommeren. Anbefales!

 
Henrik og Erna K.

HotSpring er ett av de beste kjøpene vi noen gang har gjort! Vi benytter badet til rekreasjon etter jobb og trening og ikke minst til sosiale sammenkomster. En vinner!

 
Fam. G., Østlandet

Vi er godt fornøyde. Modellen Relay er virkelig flott og har gitt oss mange hyggelige familiestunder. Badet står klart til bruk hele året og det med strømutgifter til kun et par hundrelapper i måneden.

 
Irene og Hans

Kjære alle lesere. Våren 2011 kom min kone og jeg på ideen å plassere et massasjebad i hagen. Vi hadde forsøkt lignende velværeoaser på ferieturer. Etter lange søk på internett ble et naturlig valg HotSpring. Design, funksjonalitet og garantier gjorde valget enkelt. Vi er nå de stolte og fornøyde eiere av en Vanguard til stor glede for våre barn og venner.

 
Bjørn og Anne

Etter mye sammenligning bestilte vi endelig et massasjebad. Og, valget ble en Envoy fra HotSpring Massasjebad. Noe vi aldri har angret på. Vi nyter synet av badet utenfor og nyter massasjen når vi er deilig plassert i de gode setene i det varme vannet. Et massasjebad egner seg like godt til bruk alene som sammen med familie og venner. Dette er noe vi kan anbefale for alle

note

Vi bruker cookies. Det gjør at vi husker deg og dine valg på nettsiden vår.

OK