HotSpring Massasjebad - Bestill katalog - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub
HotSpring Massasjebad - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub

Design

Design- og konstruksjonen av HotSpring massasjebadene er nøkkelen til de lave driftsutgiftene, den høye kvaliteten og brukervennligheten.

Utformet av BMW DesignWorks

Det mest enestående innen utendørs massasjebad. Framtidens design. Vår mest eksklusive serie med et nytt og flott utseende, designet av BMW DesignWorks. Trådløst touchpanel for enkel styring av funksjonene. Eneste bad i verden som filtrerer alt vann, også i massasjefunksjon, når du trenger det mest. Fantastisk LED-belysning.

Vedlikeholdsfritt Everwood kabinett

Slutt på treverk som blir stygt og må oljes. Vårt revolusjonerende Everwood-kabinett – en eksklusiv HotSpring-finesse – kombinerer det med naturlige treverkets varme og skjønnhet med harde polykarbonats slitestyrke. Det leveres med fem års fabrikkgaranti og dette eliminerer utvendig vedlikehold som andre massasjebad er avhengig av.

Et blikk, alt ok

Utvendig panel med IQ 2020 elektronikk For at du enkelt skal ha full kontroll er det viktig med et utvendig panel som forteller deg at alt er OK uten at du må ut og løfte av lokket. For enkelhets skyld har vi også et innvendig panel til bruk når du sitter i badet. Avansert elektronikk sørger for styringen uten at du må foreta kompliserte programmeringer.

Isolasjon for norske forhold

12 punds Polyuretanisolasjon med lukkede celler. HotSpring er alene om å bruke denne påkostede isolasjonen som er ti ganger mer effektiv enn normal husisolasjon. Strømforbruket til HotSpring er flere ganger lavere enn andre produsenter*, og blir dermed under norske forhold ikke mer enn ca. Kr. 18 pr. uke ved konstant 39°C.
*Andre produsenter ligger på et strømforbruk som er 2-7 ganger så høyt. Forlang å få en skriftlig garanti på strømforbruket.

Isolasjon som sparer deg titusener

HotSpring har det lavest dokumenterte strømforbruket i bransjen, faktisk 2-5 ganger så lavt som de fleste andre massasjebad. Vi er alene om å bruke en påkostet 12-punds polyuretan-isolasjon som er ti ganger så isolerende som normal husisolasjon. Dette gir HotSrping et et strømforbruk under norske forhold på ikke mer enn ca kr 20,- pr uke ve dkonstant 39C inkludert 6 ganger ukentlig bruk a 30 minutter. Over årene sparer du faktisk flere titusener i forhold til andre massasjebad. Vi er eneste produsent som kan garantere et så lavt el-forbruk.

Varmeelement No-Fault 1500

Varmeelementet er den mest korrosjonsutsatte delen i et massasjebad. Ulik alle andre er varmeelementet i den patenterte No-Fault 1500 støpt inn i en aluminiumsblokk som vannet går igjennom. Det vil si at vannet aldri kommer i direkte kontakt med varmeelementet, derfor har No-Fault 1500 fem års garanti uten forbehold. No-Fault 1500 er godkjent for saltvannsbruk.

Lydløs og kontinuerlig filtrering 24 timer i døgnet

Separat massasje- og sirkulasjonspumpe gir langt bedre økonomi, mindre slitasje, bedre rensing og mindre støy. Silent Flo sirkulasjonspumpe er lydløs og gir kontinuerlig filtrering 24 timer i døgnet. Wavemaster jetpumpen sørger for at badene har markedets største vannvolum og dysetrykk, hele 20 psi.

Ingen polering

Endurol karmateriale HotSpring har det eneste hvite karmaterialet på markedet som har garanti mot misfarging og gulning. Ingen andre bruker et så avansert og solid materiale. Fordi karet er laget av slagfast homogen termoplast, vil det massive og solide materialet aldri kunne trekke inn forurensninger eller delaminere. Det er vedlikeholdsfritt og tåler så godt som alle typer belastninger.

Isolasjonslokk

Det kraftige ASTM-klassifiserte lokket (10 cm tykt) har låsbare stropper for å gjøre badet barnesikkert og tåler over 120 cm snø.

Industriens kraftigste filteranlegg

otSpring har med sin 100% filtrering, sitt høykapasitets Ozon- og Sølvionsystem det kraftigste rensesystem på markedet. Det finnes kun 6 massasjebad i verden som alltid renser alt vann 100% - alle fra HotSpring. Det oppnår vi ved å ha hele 3, 4 eller 5 volumfilter med separate vann- inntak. Det er derfor HotSpring er velkjent for å ha en bedre hygiene enn andre tilsvarende massasjebad.

Trygt...

Når du eier et HotSpring® Massasjebad, kan du slappe av i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste massasjebadet som finnes. Vår lettfattelige garanti støttes av Masco Corporation, et solid Fortune 500 selskap. HotSpring® har svært strenge kontrollrutiner og er en av de få ”Spa”-produsenter med ISO 9001-sertifisering. Med Everwood vedlikeholdsfritt kabinett, 100% filtrering, Endurol karmateriale og 12-punds fullisolasjon er det ikke rart at HotSpring® er både Norges og verdens mest solgte massasjebad.

ISO 9001 sertifiseringen er den høyeste internasjonale standard for produksjonskontroll.

Før HotSpring fikk sin ISO 9001 sertifisering, fra Lloyds i London, var vi allerede ledende i industrien på kvalitetskontroll. Likevel tok det HotSpring® 2 år å få ISO 9001 sertifiseringen. Lloyds gikk nitidig gjennom alle kontroll- og rapporteringsrutiner, og forbedret HotSprings allerede gode rutiner på alle områder.Det sier litt om hvilken trygghet du kan føle med HotSpring i forhold til mange andre i vår bransje... Det skal være trygt!

Det beste kjøpet

Verdens største forbrukerinstitutt - Consumer Digest - har fem ganger testet alle massasjebad og kåret det som har best ytelse og teknikk i forhold til pris. Hver gang har et HotSpring®-bad vunnet en av klassene

Tre ganger høyeste utmerkelse!

National SPA & Pool Institute i USA er den største og viktigste bransjeforeningen for massasjebad og svømmebasseng. HotSpring® fikk igjen den gjeveste prisen for å være det utendørs massasjebad som har best ytelse og teknikk.HotSpring® er eneste massasjebad- produsent som har fått denne prisen tre ganger.

Ingen andre massasjebad har fått så mange priser, sertifikater og kvalitetsstempel.

note

Vi bruker cookies. Det gjør at vi husker deg og dine valg på nettsiden vår.

OK