HotSpring Massasjebad - Bestill katalog - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub
HotSpring Massasjebad - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub

Garanti

HotSpring har mer enn 950 butikker og forhandlere rundt om i verden. Når du eier et HotSpring Massasjebad kan du slappe av i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste massasjebadet som finnes. Vi er nemlig så sikre at vi gir deg markedets beste garantivilkår. Finner du, etter et kjøp hos oss, en annen forhandler med bedre garanti fra sin produsent gir vi uten noen vilkår de samme betingelsene.

- Bedre garanti kan du vel ikke få? 

Livslang levetid

Våre massasjebad har livslang levetid og tidløst design, solide og vedlikeholdsfrie materialer innvendig og utvendig, USB-elektronikk med frostvakt og XFC fullisolasjon som gir opptil 80% lavere strømforbruk enn konkurrentene. HotSpring er gjentatte ganger blir kåret til det best ekjøpet av verdens største forbrukerorganisasjon og har siden 1977 vært verdens ledende produsent. Du sparer store daglige driftsutgifter ved å velge HotSpring – over årene faktisk mange titusener. I tillegg får du mer variert og kraftig massasje, vedlikeholdsfritt utvendig panel, 100% filtrering, 12-punds fullisolasjon og betydelig lavere el-forbruk. Kanskje ikke rart Hotspring er alene om å være ISO 90001-sertifisert av Lloyds.

7 dagers pengene tilbake garanti

Vi er så sikre på at du blir fornøyd, at dersom du innen 7 dager etter levering ikke er fornøyd med ditt nye HotSpring-, Limelight-, eller HotSpot-bad, vil du få pengene tilbake, minus 15% til henting, handling og lageromkostninger.*

* Minus 15% til handling og lageromkostninger + at evt. omkostninger til kran, elektriker etc. kommer i tillegg. Det dekkes ikke nødvendig utstyr utover vår standard bemanning og utrustning ved levering.

30 dagers byttrett

I 30 dager etter levering gir vi deg muligheten til å bytte ditt massasjebad til hvilket som helst annet bad i HotSpring-, Limelight-, eller HotSpot-seriene.*

* Minus 15% til handling og lageromkostninger + at evt. omkostninger til kran, elektriker etc. kommer i tillegg. Det dekkes ikke nødvendig utstyr utover vår standard bemanning og utrustning ved levering.

 

Varmeelement som tåler saltvann

Hotspring og Limelight gir 5 års garanti på varmeelementet også ved bruk av saltvann. Hotspring er eneste produsent på markedet som har godkjent varmeleemet for saltvann.

ISO 9001-sertifikat, for din trygghet

Kun to ”Spa”-produsenter har ISO 9001 kontrollert produksjonsprosess. Dette er den høyeste internasjonale standard for produksjonskontroll. En standard du vil sette stor pris på etter kjøpet.

note

Vi bruker cookies. Det gjør at vi husker deg og dine valg på nettsiden vår.

OK