HotSpring Massasjebad - Bestill katalog - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub
HotSpring Massasjebad - de beste utendørs boblebadene på spabad markedet - massasjebad, utebad, utendørs bad, spa, spabad, badestamp, hottub

Når du eier et HotSpring® Massasjebad, kan du slappe av i trygg forvissning om at du har kjøpt det beste massasjebadet som finnes på markedet.

ISO 9001 - sertifisering

ISO 9001 sertifiseringen er den høyeste internasjonale standard for produksjonskontroll. Lloyds i London blir regnet som tøffeste nåløyet du kan ISO sertifisere hos, allerede før HotSpring fikk sin ISO 9001 sertifisering fra Lloyds i London var vi ledende på kvalitetskontroll. Likevel tok det HotSpring® 2 år med nitidig forbedring av kontroll- og rapporteringsrutiner før fabrikken ble ISO 9001 sertifisert av Lloyds. Lloyds forbedret HotSprings allerede gode rutiner på alle områder. Det sier litt om hvilken trygghet du kan føle med HotSpring i forhold til andre fabrikanter!

Overlegen sikkerhet

HotSpring er stolte over at være den første og eneste fabrikant som tilbyr konsumentene tryggheten ved å eie et massasjebad med NSF P181 sertifisering.

Sertifiseringen innebær at HotSpring har bestått en omfattende samling normer som måler hele badets sikkerhet og utførelse i forhold til å ha maksimal sikkerhet for hele familien i hjemmet.

NSPI

Tre ganger høyeste utmerkelse!National SPA & Pool Institute i USA er den største og viktigste bransjeforeningen for massasjebad industrien.

HotSpring® har fått den gjeveste prisen for å være det utendørs massasjebad som har best ytelse og teknikk hele 3 ganger (nærmest konkurrent har fått denne prisen 1 gang).

Pool & Spa Living Magazine

HotSpring har flere ganger blitt kåret til beste kjøp av Pool & Spa Outdoor, tidligere Pool & Spa Living.

Pool and Spa

Blitt kåret til beste bad av Pool and Spa en rekke ganger…

Spasearch.org

Spasearch.org

Pool & Spa Living Buyers Guide

Watkins lager også Tiger River, Hot Spot og Solana massasjebad. Alle merkene har en ting felles, de er laget basert på Watkins primære fokus: "lage massasjebad med kvalitet overlegen andre leverandører i bransjen”. HotSpring har flere ganger blitt kåret til beste kjøp av Pool & Spa Living.

Strømforbrukstest

Forbruket til massasjebad varier enormt, med mange 100% (massasjebadene ser like ut utv. selv om enkelte nesten ikke er isolert...). Testen ble utført av Exponent Inc, et av verdens største testselskaper, resultatet var overbevisende, den viste at HotSpring har et ekstremt lavt strømforbruk. Testen ble utført med et massasjebad for 6-7 personer (vann- kapasitet 1700 liter), med 39°C konstant vannvarme, 6 ganger ukentlig bruk á 30 minutter og middel utetemperatur på 10°C. Testresultatet viste at det relativt store massasjebadet ikke brukte mer enn 199 kWh i månedlig forbruk. Under en så kald middel- temperatur er dette ekstremt bra. Forutsatt at prisen pr. kWh er kr 0,50 blir strøm- utgiftene pr. måned ikke mer enn kr. 99,50. For en så stor modell gir dette kun en årlig strømutgift på 1200kr/år.

* Forutsatt en kWh pris på kr 0,50 og anvendelse iht. testkriteriene.

Hvordan er det mulig at forbruket er så lavt?
Massasjebadene fra HotSpring® regnes av mange som bransjens svar på Mercedes og det er ikke uten grunn... HotSpring® er alene om å ha fullisolasjon og bruke påkostet 12-punds høy- trykksisolasjon, flere ganger ganger mer effektiv enn vanlig polyuretan isolasjon. Oogså de andre komponentene i HotSpring® er konstruert med tanke på energi- økonomisering (ENØK) og høy kvalitet. De viktigste energiøkonomiserende egenskapene til massasjasjebadene fra HotSpring® er:

- Isolasjon som sparer deg for titusener.
HotSpring har det lavest dokumenterte strømforbruket i bransjen, faktisk 2-5 ganger så lavt som de fleste andre massasjebad. Vi er alene om å bruke en påkostet 12-punds polyuretan-isolasjon som er ti ganger så isolerende som normal husisolasjon. Dette gir HotSrping et et strømforbruk under norske forhold på ikke mer enn ca kr 20,- pr uke ve dkonstant 39C inkludert 6 ganger ukentlig bruk a 30 minutter. Over årene sparer du faktisk flere titusener i forhold til andre massasjebad. Vi er eneste produsent som kan garantere et så lavt el-forbruk.
 
- Isolerende lokk
HotSprings ASTM-klasifiserte lokk er produsert under de strengeste krav. Lokkene passer perfekt til badene og bidrar derfor bedre enn andre tilsvarende lokk til å holde på varmen. HotSprings lokk har 10 cm tykk styrofoam isolasjon, isolerende klaff som strekker seg ned over kabinettet, og innlagt isolerende pute mellom lokkets to halvdeler. De har møneform for avrenning og er strukturelt forsterket aluminiumsprofiler. Lokkene tåler derfor svært tunge snømengder. Fire låsbare stropper sikrer mot vind og beskytter barn mot tilgang uten tilsyn.
 
- Konstant varme
Massasjebad fra HotSpring® holder en konstant temperatur. Dette gjør at du slipper kostbare oppvarmings-, nedkjølings- og rensesykluser.
 
- Rensesystemet
Vårt unike rensesystem renser vannet så grundig og effektivt at behovet for utskiftning er minimalisert. Dette gjør at du unngår lange oppvarmings- sekvenser av nytt vann og derfor slipper unødige oppvarmingskostnader.
 
- Effektiv jetpumpe
I motsetning til mange andre merker er HotSprings jetpumper nøye tilpasset det faktiske behovet for effekt. Wavemaster®-jetpumpen forbruker kun den mengden energi som er nødvendig for å gi en kraftfull og behagelig hydromassasje.
 
- Varme gjenvinning
Varmluft generert av jetpumpen, som normalt ville ha gått tapt, tilføres og bidrar til oppvarmingen av vannet. Nedkjølingsprosessen bremses og utgifter til oppvarming reduseres.
 
- Varmeelement
No-Fault seriens unike og patenterte design sørger for maksimal effektivitet. Hele 98% av den produserte varmen ledes til vannet. Ulikt andre varmeelement er det patenterte No-Fault 1500 varmeelementet støpt inn i en aluminiumsblokk som vannet via fire rustfrie rør pumpes igjennom. Energitapet blir derfor minimalt og således holdes driftskostnadene nede. Pga de ekstremt gode isolerende egenskapene til HotSpring® er varme- elementet på 1500 watt mer enn tilstrekkelig - vi advarer mot bad med store varmeelement på mange tusen watt, det sier seg selv at disse er dårlig isolert og får et forbruk deretter.
 
- Lydløs sirkulasjonspumpe
HotSpring® er i motsetning til mange andre massasjebad utstyrt med en separat sirkulasjonspumpe som sørger for kontinuerlig og lydløs rensing av alt vannet i badet (ca. 20 ganger pr. døgn). Det unike ved HotSprings, Silent Flo 5000, sirkulasjonspumpe er at den er vannavkjølt og fører energien tilbake til vannet. Pga HotSprings 12-punds isolasjon er energien fra sirkulasjonspumpen, 75 watt, under mange forhold nok til å varme opp badet alene. Innkobling av varmeelementet blir i slike tilfeller unødig!
 
- Vedlikeholdsfri belysning
HotSpring og Tiger River leveres med lysdioder i stedet for lysstoffrør og lyspærer. Fordelen med lysdioder er at disse bare bruker en brøkdel av strømmen som ordinære lysstoff-rør og lyspærer bruker.
 
- Rørsystemet
HotSpring har et overdimensjonert rørsystem spesielt utformet med tanke på å minimalisere friksjonen (bla. uten 90° bend). Dette gir HotSpring® markedets høyeste vannvolum og dysetrykk i massasjeenhetene. Konstruksjonen er energibesparende.
 
- Smart jet / Jetselector
HotSpring kan med sitt patenterte SmartJet-system tilby variert massasje uten at badet er konstruert med mange eller overdimensjonerte jetpumper.

Ingen over, ingen ved siden

Ingen andre massasjebad har fått så mange priser, sertifikater og kvalitetsstempel.

note

Vi bruker cookies. Det gjør at vi husker deg og dine valg på nettsiden vår.

OK